Zelfs eenwielers krijgen vrije baan.
Volledig scherm
Zelfs eenwielers krijgen vrije baan. © Dirk Laenen

Voor de 17de keer géén Koning Auto in Antwerpse binnenstad

Geen koning Auto in Antwerpen zondag. Voor de zeventiende keer op rij. In de plaats lege straten, veel fietsers en her en der activiteiten rond mobiliteit. Dankzij het mooie weer zakten duizenden mensen af naar de afgesloten Antwerpse binnenstad.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Hoe beleefde Sergio Herman de lockdown? “Thuis in je eigen cocon, dat was heel intiem”
  PREMIUM

  Hoe beleefde Sergio Herman de lockdown? “Thuis in je eigen cocon, dat was heel intiem”

  De lockdown is nog niet koud, of Sergio Herman (50) heeft al een nieuw restaurant geopend. Op 14 juli nemen de eerste gasten plaats in Le Pristine in Antwerpen, al was de lancering van zijn nieuwe restaurant oorspronkelijk gepland in april. Voor een man met ondertussen acht horecazaken op zijn naam, waren de afgelopen maanden geen sinecure, al blijft Sergio Herman er verrassend rustig bij. “Het waren surrealistische maanden, waar ik ook wel van heb genoten.”
 1. Na jaren onderhandelen: Damcomité en projectontwikkelaar bereiken akkoord over aangepaste plannen Slachthuissite

  Na jaren onderhande­len: Damcomité en projectont­wik­ke­laar bereiken akkoord over aangepaste plannen Slachthuis­si­te

  Na jarenlang onderhandelen zijn het Damcomité en projectontwikkelaar Triple Living tot een overeenkomst gekomen over de ontwikkeling van de Slachthuissite, het Noordschippersdok en het Lobroekdok. Het Damcomité zal zich daarom terugtrekken uit de procedure voor de vernietiging van het ruimtelijk uitvoeringsplan bij de Raad van State. Vrijdag keurde het college ook de nota voor de herontwikkeling van de Slachthuissite goed.
 2. Luxueus logeren aan de Cogels-Osylei, een voormalig koetshuis of een art-deco-appartement: de perfecte staycation in Antwerpen (deel 5)
  PREMIUM

  Luxueus logeren aan de Co­gels-Osylei, een voormalig koetshuis of een art-de­co-apparte­ment: de perfecte staycation in Antwerpen (deel 5)

  Dat #staycation een populaire hashtag wordt deze zomer, moeten we niemand uitleggen. Maar niet getreurd. Vijf weken lang bewijzen we dat je ook in de provincie Antwerpen een bijzonder verblijf kan boeken. Deze week ontdekken we een prachtig hotel op de chique Cogels-Osylei in Berchem, een art-deco-appartement in Antwerpen en een voormalig koetshuis in Brasschaat. Meer unieke B&B’s vind je hier.