Verkeersdrukte op de Antwerpse ring.
Volledig scherm
Verkeersdrukte op de Antwerpse ring. © Tessa Kraan

Volgende week nachtelijke werken op snelwegen rond Antwerpen

AntwerpenHet Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert volgende week onderhoudswerken uit aan het wegdek op een aantal snelweglocaties in de omgeving van Antwerpen. Er zal gewerkt worden op de E19 in Loenhout, de A12 in Zandvliet, de R1 ter hoogte van Antwerpen-Noord en op de E313 ter hoogte van Antwerpen-Oost. De werken worden ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd om de hinder voor het verkeer zo beperkt mogelijk te houden.

 1. Luc Van der Kelen over incidenten in kinderopvang: “Niet alles kan tegelijk, maar een regio met de ambities van Vlaanderen, moet veel beter kunnen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Luc Van der Kelen over incidenten in kinderop­vang: “Niet alles kan tegelijk, maar een regio met de ambities van Vlaanderen, moet veel beter kunnen”

  Geen maand gaat voorbij of er doet zich een incident voor in de kinderopvang. Hilde Crevits was een week minister van Welzijn en ze beval al een doorlichting van 54 crèches. Noem het gerust een voorbeeld van doortastend optreden. Crevits voelt problemen aan nog voor ze zich stellen, om een beroemde CVP’er te citeren. Ze is dan ook een raspolitica. Wouter Beke was meer ambtenaar. Een pietje juist. Hij voelde het niet aan.
 2. Oekraïense student organiseert benefiet in Handelsbeurs
  Antwerpen

  Oekraïense student organi­seert benefiet in Handels­beurs

  Yaremma, een 24-jarige Oekraïense Belg, zit niet stil bij de situatie in zijn thuisland. De student Handelsingenieur wil op 17 juni de top van de Belgische businesswereld samenbrengen om Oekraïne te steunen, en dat op een Oekraïens getinte benefietavond in de Handelsbeurs in Antwerpen. “Het is heel zwaar om te zien wat daar gebeurt, maar dat stopt ons niet om alles uit de kast te halen om onze landgenoten zoveel mogelijk te helpen.”
 3. ‘Top Gun’-fans nemen plaats in echte F-16 naast Kinepolis Antwerpen: "Ik ben zowaar de Belgische Maverick, en het klopte gewoon”
  Antwerpen

  ‘Top Gun’-fans nemen plaats in echte F-16 naast Kinepolis Antwerpen: "Ik ben zowaar de Belgische Maverick, en het klopte gewoon”

  Vijf volle zalen in de Kinepolis, bijna 2.000 fans. Zoveel bezoekers lokte de sequel van de avant-première van ‘Top Gun: Maverick’ naar het cinemacomplex in Antwerpen dinsdagavond. En ze werden verrast. In samenwerking met de Belgische luchtmacht mochten ze een zitje nemen in een echt F-16-vliegtuig op de parking: “In Nederland komt ‘ie pas volgende week uit, maar zo lang konden we niet wachten.”