Reinhilde Decleir en kok Dhya
Volledig scherm
Reinhilde Decleir en kok Dhya © Klaas De Scheirder

Vluchtelingen stampen succesvol cateringbedrijf uit de grond: “Met lekker eten aantonen dat Syrië meer is dan oorlog”

Wie volgend weekend naar theaterfestival ‘Spiegels van de Ziel’ van Tutti Fratelli gaat, moet zeker de catering uitproberen: de vrouwen achter From Syria with Love moesten hun land ontlvuchten maar hebben vandaag een goed draaiend cateringbedrijf. “We willen met lekker eten aantonen dat Syrië meer is dan oorlog.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discriminerende en ongegronde maatregelen gaat voort”

    Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discrimine­ren­de en ongegronde maatrege­len gaat voort”

    Na de zestigjarige onafhankelijkheid van Congo in perspectief te plaatsen via projecties op Antwerpse monumenten viseert de groep geëngageerde kunstenaars die zich ‘AWARE & AWAKE’ noemen zich nu op de avondklok. Gewapend met beamers en licht transformeerde het collectief vrijdagavond het MAS en later deze maand komen ook het Stad- en Provinciehuis nog aan de beurt en de Boerentoren. “Onze vrijheden worden ingeperkt en bedreigd met onrechtmatige en dubieuze wetten.”