“Ekende vluchtelingen reizen terug naar hun land, bezoeken er familie, trouwen er soms. Was de erkenning dan wel nodig?”
Volledig scherm
“Ekende vluchtelingen reizen terug naar hun land, bezoeken er familie, trouwen er soms. Was de erkenning dan wel nodig?” © belga

“Vluchtelingen gaan op vakantie in gevarenzone”

Minstens honderd politieke vluchtelingen die een leefloon krijgen van het Antwerpse stadsbestuur, reizen terug naar het gevaarlijke gebied waaruit zij eerder zijn weggevlucht. Zij gaan er op familiebezoek. N-VA-politicus Marco Laenens vraagt zich af waarom die mensen een erkenning en geld moeten krijgen, als zij toch die gevaarlijke regio’s blijven opzoeken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lievelingsoom van Ilias aangehouden voor ontvoering; wilde bushcraften met neefje
    PREMIUM

    Lievelings­oom van Ilias aangehou­den voor ontvoering; wilde bushcraf­ten met neefje

    Nonkel Benyamine El M. (26) en zijn neefje Ilias (12) kampeerden het voorbije weekend gewoon in een tent in de wei, onder andere in Ternat. Hun bestemming was een natuurpark op de Belgisch-Franse grens waar zij enkele weken wilden “bushcraften." Dat zegt Ergun Top, advocaat van Benyamine El M. Zijn cliënt is zonet door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van ontvoering. Hij zal ook door een psychiater onderzocht worden.