Acteur Jan V.H. op de undercoverbeelden waarop hij zijn fantasieën in detail uiteenzette.
Volledig scherm
Acteur Jan V.H. op de undercoverbeelden waarop hij zijn fantasieën in detail uiteenzette. © Vrije Vogels / Het Laatste Nieuws

Vlaamse acteur (51) die jacht maakte op jonge kinderen zal op 15 juni voor de rechtbank verschijnen wegens verkrachting minderjarigen

AntwerpenJan V.H., de Vlaamse acteur die vooral bekend is uit kinderreeksen zoals ‘Big & Betsy' en ‘Mega Mindy’, zal zich op 15 juni voor de rechtbank moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank. Het parket wil hem vervolgen voor verkrachting van minderjarigen, aanranding, bezit en verspreiding van kinderporno en belaging. De bal ging aan het rollen na een undercoverreportage van HLN en onderzoeksjournalist Sven van der Meulen.

  1. Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde  na 22 jaar voor het laatst in 'Jukebox': “Met deze nummers brengen we een verhaal”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde na 22 jaar voor het laatst in 'Jukebox': “Met deze nummers brengen we een verhaal”

    Dat Nele Bauwens (45), Tine Embrechts (46) en Lucas Van den Eynde (63) een ‘stukske’ kunnen acteren, weten we wel. Maar dat het trio al sinds het jaar 2000 samen het podium opkruipt, is misschien minder geweten. 22 jaar geleden startten Nele, Tine en Lucas met hun muziekprogramma Jukebox 2000, een interactieve voorstelling waarbij het publiek uit 100 Nederlandstalige liedjes de selectie kon bepalen. Maar aan alle mooie liedjes komt een einde: na 22 jaar brengen ze voor de allerlaatste keer ‘Den Jukebox’ op zondag 22 mei in De Roma. Een gesprek met de drie acteurs-zangers.