Filip Dewinter (Vlaams Belang): "Ik denk niet dat een meerderheid van de Borsbekenaren op een fusie met Antwerpen zit te wachten."
Volledig scherm
Filip Dewinter (Vlaams Belang): "Ik denk niet dat een meerderheid van de Borsbekenaren op een fusie met Antwerpen zit te wachten." © Photo News

Vlaams Belang wil gemeentelijk referendum: “Borsbekenaren moeten zich kunnen uitspreken over fusie met Antwerpen”

Borsbeek/AntwerpenVlaams Belang verzet zich tegen een fusie van Borsbeek met Antwerpen. “Je werkt er de verstedelijking en de daarbij horende problemen enkel mee in de hand. We vragen een referendum in Borsbeek”, zegt Vlaams parlementslid Filip Dewinter.

  1. Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde  na 22 jaar voor het laatst in 'Jukebox': “Met deze nummers brengen we een verhaal”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde na 22 jaar voor het laatst in 'Jukebox': “Met deze nummers brengen we een verhaal”

    Dat Nele Bauwens (45), Tine Embrechts (46) en Lucas Van den Eynde (63) een ‘stukske’ kunnen acteren, weten we wel. Maar dat het trio al sinds het jaar 2000 samen het podium opkruipt, is misschien minder geweten. 22 jaar geleden startten Nele, Tine en Lucas met hun muziekprogramma Jukebox 2000, een interactieve voorstelling waarbij het publiek uit 100 Nederlandstalige liedjes de selectie kon bepalen. Maar aan alle mooie liedjes komt een einde: na 22 jaar brengen ze voor de allerlaatste keer ‘Den Jukebox’ op zondag 22 mei in De Roma. Een gesprek met de drie acteurs-zangers.