Filip Dewinter, Anke Van dermeersch en Sam van Rooy leggen de Vlaams Belang-eisen op tafel voor een keiharde aanpak van het drugsgeweld in Antwerpen. Ze willen onder meer de inzet van militairen.
Volledig scherm
PREMIUM
Filip Dewinter, Anke Van dermeersch en Sam van Rooy leggen de Vlaams Belang-eisen op tafel voor een keiharde aanpak van het drugsgeweld in Antwerpen. Ze willen onder meer de inzet van militairen. © n

Vlaams Belang houdt demonstratie in Antwerpen: “Zet het leger in tegen het drugsgeweld”

AntwerpenMet Vlaams Parlementslid Filip Dewinter en Antwerps fractieleider Sam van Rooy op kop voerde het Vlaams Belang vanochtend actie in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen. Met enkele militaire voertuigen op de achtergrond legde de partij haar eisen op tafel voor een hardere aanpak van het drugsgeweld in Antwerpen. Operatie Nachtwacht is volgens hen onvoldoende. Voor een echt efficiënte aanpak dient men het leger in te zetten.

  1. Muzikaal eerbetoon aan Ferre Grignard (1939-1982) in zijn stamcafé De Muze
    ANTWERPEN

    Muzikaal eerbetoon aan Ferre Grignard (1939-1982) in zijn stamcafé De Muze

    Onder het goedkeurend oog van zijn portret in jazzcafé De Muze werd maandagavond een muzikale ode gebracht aan Ferre Grignard. De kunstenaar en muzikant overleed exact veertig jaar geleden nadat hij op zijn 43 jaar de strijd verloor tegen kanker. Biograaf-verzamelaar Philippe Golbert (51) zat als kind bij Ferre op de schoot en bracht met zijn band een hommage aan de oude boezemvriend van zijn vader.