Jens Milbau van Talentenstroom zit mee achter de virtuele jobdate 'Talent in de Haven'.
Volledig scherm
Jens Milbau van Talentenstroom zit mee achter de virtuele jobdate 'Talent in de Haven'. © rv

Virtuele jobbeurs voor wie werk zoekt in de haven

HAVENOok voor mensen die een job zoeken zijn het extra moeilijke tijden. Face-to-face sollicitatiegesprekken hebben maanden platgelegen en grootschalige job- en opleidingsbeurzen zijn nog steeds niet toegelaten. Bij Talentenstroom en Talentenfabriek, die werklozen aan een job helpen in de Antwerpse haven, hebben ze daar iets op gevonden. “Via een virtuele jobbeurs kunnen bezoekers in contact komen met dertig bedrijven en uitzendkantoren.”

  1. Rechter beslist nog niet over terugbetaling van 1 miljoen door Sihame El Kaouakibi: “Eerst de resultaten van de strafprocedure afwachten”
    Antwerpen

    Rechter beslist nog niet over terugbeta­ling van 1 miljoen door Sihame El Kaouakibi: “Eerst de resultaten van de strafproce­du­re afwachten”

    De ondernemingsrechtbank neemt nog geen beslissing over het faillissement van Point Urbain, de horecavennootschap van Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi en haar partner Erika Nguyen. De curator die het faillissement behandelt, eist de terugbetaling van 1 miljoen euro door het koppel. “Wacht tot het gerechtelijk onderzoek rond is”, stelt Joris Vercraeye, advocaat van El Kaouakibi.