Volledig scherm
Het ongeval deed zich voor aan het Chicagoblok op Linkeroever. © Google

Vijfjarig jongetje breekt beide benen bij aanrijding

Een vijfjarig kind heeft zijn twee benen gebroken bij een aanrijding door een wagen aan de Chicagoblok op Linkeroever. Volgens getuigen kwam het jongetje opeens tussen twee geparkeerde wagens uitgelopen en kon de bestuurder de aanrijding niet meer voorkomen.

In de Ernest Claesstraat op Linkeroever liep een spelend kind van vijf jaar de straat op, waardoor hij werd aangereden. Volgens de lokale politie is het nog niet duidelijk of de 26-jarige bestuurder te snel reed of niet.

“Het kind werd naar het ziekenhuis gebracht”, zegt de politie. “De omstandigheden van het ongeval worden onderzocht.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoner bezorgd om staat flatgebouw: “Vocht, ongedierte en afbrokkelend beton. We rotten hier weg”

    Bewoner bezorgd om staat flatgebouw: “Vocht, ongedierte en afbrokke­lend beton. We rotten hier weg”

    Hij is het op z’n zachtst gezegd beu, de 53-jarige Michel Roosenbroeck. “Ons flatgebouw verkommert”, zegt Michel. “Beton brokkelt af en balkons kreunen onder het vocht. De muizen hebben de veertiende etage bereikt. De eigenaar ligt er niet wakker van.” Die eigenaar, de nv E.G.L.I. ontkent de problemen. “Sommige bewoners moeten zelf verantwoordelijkheid nemen”, klinkt het daar.
  2. Arts en politicus Dirk Van Duppen, getroffen door pancreaskanker, krijgt warm eerbetoon op ManiFiesta

    Arts en politicus Dirk Van Duppen, getroffen door pancreas­kan­ker, krijgt warm eerbetoon op ManiFiesta

    Tien dagen geleden maakte de Deurnese arts en PVDA-politicus Dirk Van Duppen (63) bekend dat hij aan een ongeneeslijke pancreaskanker lijdt. Er rest hem enkel palliatieve chemo. Zondag vond hij nog de kracht om het debat ‘Samenleven doe je niet alleen’ in te leiden op de tiende ManiFiesta, het jaarlijks ‘Festival van de solidariteit’ in Bredene. Het publiek reageerde ontroerd.