De schietpartij vond plaats in de Van Havrelei in Deurne.
Volledig scherm
De schietpartij vond plaats in de Van Havrelei in Deurne. © Marc De Roeck

Vier verdachten aangehouden voor schietpartij in Deurne

Antwerpen/DeurneHet Antwerpse parket heeft vier verdachten voor de onderzoeksrechter geleid op verdenking van verboden wapenbezit, bendevorming en bedreigingen. Zij werden maandag opgepakt na de schietpartij in de Van Havrelei in Deurne. De onderzoeksrechter liet hen voorlopig in de gevangenis opsluiten.

  1. Luc Van der Kelen over de uitdagingen voor de kleine zelfstandige: “Lege vitrines dreigen het lot te worden van zaken in alle winkelstraten van oudsher”
    PREMIUM
    Column

    Luc Van der Kelen over de uitdagin­gen voor de kleine zelfstandi­ge: “Lege vitrines dreigen het lot te worden van zaken in alle winkelstra­ten van oudsher”

    Deze week in de Delhaize aan de Bredabaan in Merksem. Ik loop recht op Johan Verlinde. Ik was een goede klant van zijn kippenslagerij-delicatessenzaak, dicht bij het districtshuis. Twee maanden geleden was de zaak plots verdwenen. Geen kip aan ’t spit meer. Geen kalkoen meer met kerstmis of boerenpaté. Dat verkopen ze ook in de Carrefour verder op de Bredabaan of in het kraam op de Winkelstap, maar bij Johan waren ze veruit het best.