De twee opgepakte verdachten konden gevat worden in de tuin van de buurman.
Volledig scherm
De twee opgepakte verdachten konden gevat worden in de tuin van de buurman. © Marc De Roeck

Vier mannen plegen homejacking in Hoboken, twee daders al gearresteerd: “Moeder en zoon werden ruw behandeld”

HobokenEen viertal verdachten hebben afgelopen nacht een homejacking gepleegd in de Hertog van Brabantlei in Hoboken. De inbrekers knevelden twee aanwezigen en behandelden hen bijzonder ruw, maar twee van hen konden vrijdagochtend gearresteerd worden door het snelleresponsteam. Waar ze precies naar op zoek waren is nog niet duidelijk. De slachtoffers, een moeder van 61 en een zoon van 34, zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

 1. Eén drugslading leverde bende van Dikke Nordin minstens 25 miljoen euro op: zes handlangers gevat, grote baas blijft buiten schot
  PREMIUM
  Antwerpen/Beveren/Sint-Niklaas

  Eén drugsla­ding leverde bende van Dikke Nordin minstens 25 miljoen euro op: zes handlan­gers gevat, grote baas blijft buiten schot

  Drugscrimineel Nordin El H. mag dan veilig en wel in Dubai zitten, in Antwerpen gaan de drugsonderzoeken tegen hem onverminderd voort. Dinsdag zijn zes verdachten, onder wie vijf havenmedewerkers, gearresteerd die in opdracht van Nordin El H. met succes drie ladingen cocaïne hebben ingevoerd. Onder hen enkele bekende namen zoals dokwerker David V. en de broers Rachid en Yassine Z.
 2. Een vishemel van drie verdiepingen: horeca-ondernemer Wim Van der Borght opent seafoodrestaurant Marineau
  Antwerpen

  Een vishemel van drie verdiepin­gen: horeca-ondernemer Wim Van der Borght opent seafoodres­tau­rant Marineau

  Een viswinkel en visrestaurant onder dezelfde vlag: op het Antwerpse Zuid opent binnenkort Marineau, een horecaproject dat volledig rond kwalitatieve vis draait. Het restaurant opent op 28 januari in de voormalige Stadsbrouwerij ’t Pakhuis aan de Vlaamsekaai 76, de viswinkel opent op 15 februari op de hoek van de Museumstraat. “Dit is de Maven van de seafood”, aldus horeca-ondernemer Wim Van der Borght.