De Wilrijkse straten staan helemaal blank.
Volledig scherm
De Wilrijkse straten staan helemaal blank. © Wim Langhmans

VIDEO. Wilrijke straten onder water door onweer

WilrijkHet onweer dat momenteel over ons land trekt zorgt ook in het Antwerpse voor natte voeten. Op ingestuurde beelden is te zien hoe een straat in Wilrijk helemaal blank staat.

 1. “Eén meisje dwong hij te zeggen dat ze alles verzonnen had”: bekende dansleraar die 20 jaar lang leerlingen misbruikte, krijgt zware celstraf
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Eén meisje dwong hij te zeggen dat ze alles verzonnen had”: bekende dansleraar die 20 jaar lang leerlingen misbruikte, krijgt zware celstraf

  Choreograaf Kris De Jonghe vliegt voor zes jaar de gevangenis in. Het Dendermondse dansfenomeen heeft ruim twintig jaar lang verschillende jonge danseressen, van wie sommige minderjarig waren, seksueel misbruikt. Daarbij maakte hij volgens de Antwerpse rechtbank op schandalige wijze gebruik van zijn machtspositie. “Als hij hen had geïsoleerd, probeerde hij hen te kussen en betasten.”
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.