De verpleegkundigen van het UZA in het populaire filmpje. De emoticon staat symbool voor verbondenheid en dankbaarheid en wordt gebruikt om iedereen een hart onder de riem te steken.
Volledig scherm
De verpleegkundigen van het UZA in het populaire filmpje. De emoticon staat symbool voor verbondenheid en dankbaarheid en wordt gebruikt om iedereen een hart onder de riem te steken. © rv

VIDEO. Verpleegkundigen UZA gaan viraal: al 210.000 mensen bekeken filmpje over ellebooggroet

De video op de Facebookpagina ‘Ellebooggroet’ van een groep gemotiveerde verpleegkundigen van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) gaat momenteel viraal. Meer dan 210.000 mensen hebben de video al bekeken. In de video zie je de verpleegkundigen die de elleboeggroet maken op de tonen van ‘You’ll Never Walk Alone’.

 1. Terug naar de hoogdagen van de Zillion met VIP-portier Werner: “Frank Verstraeten zette alle sprinklers aan en verzoop zijn publiek. Iedereen ging uit zijn dak”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Terug naar de hoogdagen van de Zillion met VIP-por­tier Werner: “Frank Verstrae­ten zette alle sprinklers aan en verzoop zijn publiek. Iedereen ging uit zijn dak”

  Vijf jaar lang was Werner Versijp (51) een van dé portiers van de Zillion. Zowat het hele, korte leven van de meest legendarische discotheek van ons land bewaakte hij de VIP. Eind oktober herneemt hij de rol van buitenwipper in de verfilming. “Die Koen Wauters heb ik er ooit weggejaagd. Goed gedaan, zei Frank Verstraeten dan.”
 2. “Niemand wil Club Brugge hier kampioen zien worden”: politie, Bosuil en buurt bereiden zich voor op risicomatch zondag
  Antwerpen

  “Niemand wil Club Brugge hier kampioen zien worden”: politie, Bosuil en buurt bereiden zich voor op risico­match zondag

  Royal Antwerp FC ontvangt zondagnamiddag Club Brugge op de Bosuil voor de wedstrijd die mogelijk over de titel beslist. In het verleden kwam het al geregeld tot rellen tussen de harde kernen van deze aartsrivalen. De politie en de club voorzien daarom gepaste maatregelen. “Als Antwerp wint, zal dat heel wat frustraties teweeg brengen bij de fans van Club Brugge.”