Gids Sven De Ridder en zijn collega-acteurs. (vlnr: Luc Verhoeven, Kamal Kharmach, Sven De Ridder, Leen Dendievel, Linda De Ridder)
Volledig scherm
Gids Sven De Ridder en zijn collega-acteurs. (vlnr: Luc Verhoeven, Kamal Kharmach, Sven De Ridder, Leen Dendievel, Linda De Ridder) © ZNA

VIDEO: Sven De Ridder geeft rondleiding in vaccinatiedorp Spoor Oost

AntwerpenBenieuwd hoe je vaccinatie eraan toe zal gaan in het vaccinatiedorp aan Spoor Oost? In een filmpje van vier minuten legt bekende Antwerpenaar Sven De Ridder het met hand en tand uit. Wie goed kijkt, ziet in het filmpje zelfs nog een paar andere bekende gezichten verschijnen.

 1. Zapfloor past businessmodel aan tijdens coronacrisis en haalt verdubbelde omzet
  Antwerpen

  Zapfloor past businessmo­del aan tijdens coronacri­sis en haalt verdubbel­de omzet

  Zapfloor, een start-up met software voor het beheer van werkruimtes, heeft tijdens de pandemie haar omzet verdubbeld ondanks de sluiting van heel wat kantoren. Door uit te breiden naar een nieuwe markt, hebben oprichters Thomas Celen en Wouter Schoofs van de crisis een opportuniteit gemaakt. “In coronatijden is het belangrijk dat werkgevers controle hebben over wie wanneer in welke ruimte zit. Daarom werken we nu ook voor corporate klanten.”
 2. Bram (36) start eigen foodshop en takeawayzaak ‘De Mama’ op ’t Zuid: “Enkel Belgische producten met een verhaal”
  ANTWERPEN

  Bram (36) start eigen foodshop en takeaway­zaak ‘De Mama’ op ’t Zuid: “Enkel Belgische producten met een verhaal”

  Al zestien jaar staat hij in de keuken, van brasseries tot catering tot sterrenrestaurants, maar corona heeft ervoor gezorgd dat Bram Uyttenhoven (36) uit Borgerhout dan toch zijn eigen zaak startte op het hippe Zuid. In ‘De Mama’ kan je voortaan terecht voor lunch, dagschotels en delicatessen van Belgische makelij. “Je staat ervan versteld wat voor topproducten er in ons land gemaakt worden.”
 3. 
Verdachten granaataanslagen opgepakt dankzij politie die chatberichten en schuilnamen op Sky-telefoons ontcijfert
  PREMIUM

  Verdachten granaataan­sla­gen opgepakt dankzij politie die chatberich­ten en schuilna­men op Sky-telefoons ontcijfert

  De ontcijferde chatberichten van de Sky-cryptofoons slaan gaten in de verdediging van geweldplegers in het drugsmilieu. Twaalf verdachten zijn donderdag (opnieuw) opgepakt voor granaataanslagen, brandstichtingen en bedreigingen. “De politie had al aanwijzingen maar de chatberichten en de ontcijferde schuilnamen op de Sky-telefoons hebben voor een extra boost in het onderzoek gezorgd”, zegt het parket.
 1. Saxofonist en percussionist Goemans: liever blind dan doof
  Play

  Saxofonist en percussio­nist Goemans: liever blind dan doof

 2. De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht
  Play

  De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht