VIDEO. Schattige vierling (!) stokstaartjes geboren in Zoo van Antwerpen: “We gaan op zoek naar namen met een ‘X’”

ZOO ANTWERPENAntwerpen barst van de liefde dezer dagen. Niet enkel op Pride maar ook in de Zoo. Want daar zijn - volledig onverwacht - vier kleine stokstaartjes geboren in hetzelfde nest. De dierentuin gaat nu samen met het grote publiek op zoek naar namen die starten met een ‘X’ voor de schattige pluisbollen.

  1. ASSISEN. Selahaddin Tankisi schuldig aan moord op Mehmet Özkaraman: “Hij had voldoende tijd om zich te bedenken, maar volhardde in zijn beslissing.”
    PREMIUM
    Antwerpen

    ASSISEN. Selahaddin Tankisi schuldig aan moord op Mehmet Özkaraman: “Hij had voldoende tijd om zich te bedenken, maar volhardde in zijn beslissing.”

    Selahaddin Tankisi is door de 12-koppige jury schuldig bevonden aan de moord op Mehmet Özkaraman. Dat was geen verrassing, aangezien Tankisi en zijn advocaten schuldig pleitten aan doodslag. De twijfel die bij meester De Béco bestond over de voorbedachtheid, bestond bij de jury blijkbaar niet. “Dat hij dus enkel naar het naaiatelier was gegaan om te vechten is dus volstrekt ongeloofwaardig.”