Volledig scherm
PREMIUM
© Mpics

Victor Hofmans topfavoriet op de 200 meter op VK indoor in Gent

Na zijn veelbelovende opener van 21.68 op de 200m op het PK indoor op 5 januari, start Victor Hofmans zondag als de te kloppen man op de 200m op het VK indoor in Gent.

Geen enkele Belg spurtte dit seizoen al sneller dan Hofmans op de 200m. “Fijn dat ik kan zeggen dat ik de nummer één ben en dat ik mijn naam bovenaan zie staan. Ik heb er een heel goed PK opzitten. De 60m (7.00, red.) was op niveau en de 200m was beter dan verwacht. Ik zette m’n beste opener ooit neer.”

  1. Het Antwerpen van Kim Van Oncen: “De Theaterbuurt heel veel leuke ontbijt- en lunchadresjes, en mooie straatjes om in rond te struinen.”
    PREMIUM

    Het Antwerpen van Kim Van Oncen: “De Theater­buurt heel veel leuke ontbijt- en lunchadres­jes, en mooie straatjes om in rond te struinen.”

    Antwerpen heeft geen geheimen meer voor actrice Kim Van Oncen. Ze woont met haar man Niels, zoontje Jack en dochter Stella op de grens van Kalmthout en Kapellen maar is vaak in de stad te vinden. Ze is succesvol op social media (ze heeft meer dan 74.000 volgers op Instagram), speelt de enthousiaste Saartje in ‘Dertigers’, en ze geeft met plezier haar acht favoriete plekjes in de Koekenstad prijs.