Johan Klaps trekt naar Ethias.
Volledig scherm
Johan Klaps trekt naar Ethias. © © Bart Leye

Verzekeraar Ethias strikt N-VA-gemeenteraadslid Johan Klaps: “Ik blijf wel ondernemer”

AntwerpenAntwerps gemeenteraadslid Johan Klaps (N-VA) neemt vanaf 1 juni een belangrijke functie op bij Ethias. Er wordt van hem verwacht dat hij als ‘Head of Direct Network’ de relaties tussen de verzekeraar en de lokale en regionale instellingen in Vlaanderen zal versterken.

 1. Na moeilijke jeugd haalt Simon (26) alles uit de kast om zesdejaars avond van hun leven te bezorgen: “Jongeren verdienen een memorabel einde van hun tijd op de middelbare school”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Na moeilijke jeugd haalt Simon (26) alles uit de kast om zesdejaars avond van hun leven te bezorgen: “Jongeren verdienen een memorabel einde van hun tijd op de middelbare school”

  Een middelbaar diploma heeft hij niet op zak, al weerhoudt dat Simon Ooms (26) niet om zich feest na feest opnieuw te ontpoppen als heus ondernemer. Na zijn succesvol 100 dagen festijn in april verzamelen 2.500 zesdejaars zich vrijdag opnieuw in Ikon om het einde van hun middelbare schoolcarrière te vieren. Een periode die hij door een moeilijke thuissituatie het liefst zelf vergeet, maar een plaats heeft kunnen geven: “Ik had door een gebrek aan opvoeding een totaal verkeerd beeld van de maatschappij, maar dat heb ik overwonnen.”
 2. Zaak Reuzegom op 13 maart 2023 voor hof van beroep: “Rechtbank oordeelt over volledige inhoud dossier, niet enkel over procedure"
  Antwerpen

  Zaak Reuzegom op 13 maart 2023 voor hof van beroep: “Rechtbank oordeelt over volledige inhoud dossier, niet enkel over procedure"

  Het hof van beroep van Antwerpen zal het dossier Reuzegom over de dood van Sanda Dia ineens in zijn totaliteit beoordelen. De advocaten van de Reuzegommers keken daar vanmorgen verbaasd van op. Zij dachten dat het hof enkel zou beslissen of het de zaak zou overnemen van de rechtbank van Hasselt. “Ik wens kennis te nemen van de totaliteit van de zaak”, aldus de voorzitter van het hof.