In de Verbondstraat stonden de auto’s vandaag in twee lijnen geparkeerd: “Een bestuurder die niet weet dat die zich niet meer tegen het voetpad mag parkeren, kan daar binnen tien maanden nog staan”
Volledig scherm
In de Verbondstraat stonden de auto’s vandaag in twee lijnen geparkeerd: “Een bestuurder die niet weet dat die zich niet meer tegen het voetpad mag parkeren, kan daar binnen tien maanden nog staan” © Annelies Thoelen

Versmalde parkeerstroken op Zuid zorgen voor chaos: “Een ‘Cliootje’ past nog net maar alles wat groter is...”

AntwerpenDe nieuwe parkeerstroken op het Zuid zijn volgens veel buurtbewoners te smal. Zij troffen de afgelopen week hun wagen vaak met blikschade of afgebroken zijspiegels aan.  Oppositiepartij CD&V reageert niet mals op de verkeerschaos die het volgens hen met zich meebrengt: “Na de saga met geverfde woonerven is dit opnieuw tekenend voor het verfpotbeleid van het huidige stad- en districtsbestuur”

  1. Oplichting met zwembaden Whoppa Pool: verdachte ontkent beschuldigingen, slachtoffers zijn geld wellicht kwijt
    PREMIUM
    Antwerpen

    Oplichting met zwembaden Whoppa Pool: verdachte ontkent beschuldi­gin­gen, slachtof­fers zijn geld wellicht kwijt

    De gedupeerden van Whoppa Pool die al maanden tevergeefs op een zwembad wachten, gaan hun geld wellicht nooit meer terugzien. De bewindvoerder ziet geen andere optie dan het faillissement aan te vragen. De gedupeerden beschuldigen verkoper Petrus Leistra van oplichting, maar die ontkent dat. “Ik heb geen toegang tot de officiële rekeningen van Whoppa Pool.” Zaakvoerder Boris Vinken had wel toegang, maar zou in mei overleden zijn. De politie onderzoekt of dat klopt.