Zo moest de nieuwe voorgevel van Antwerp Expo eruitzien. Maar de plannen worden in de koelkast gestopt.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moest de nieuwe voorgevel van Antwerp Expo eruitzien. Maar de plannen worden in de koelkast gestopt. © Easyfairs

Vernieuwing Antwerp Expo in koelkast: “Nu hebben we vooral heropstart beurzen in september nodig”

Beurzenexploitant Easyfairs Belgium stopt de verdere vernieuwing van Antwerp Expo in de koelkast. “De tijden zijn er niet naar”, zegt topman Dirk Van Roy. “We liggen nu vier maanden stil en hebben snel duidelijkheid nodig over een mogelijke heropstart van beurzen in september.”

 1. Gloednieuwe evenementenlocatie ‘Avenue’ opent in Antwerp Expo: “Meer internationale beurzen en events aantrekken”

  Gloednieu­we evenemen­ten­lo­ca­tie ‘Avenue’ opent in Antwerp Expo: “Meer internatio­na­le beurzen en events aantrekken”

  Vandaag werd Avenue voorgesteld, de gloednieuwe evenementenlocatie op de site van Antwerp Expo. Met deze nieuwe locatie van 2.000 vierkante meter richt Antwerp Expo zich tot de eventsector voor de organisatie van bedrijfsevents en congressen. Avenue kadert in het project ‘Antwerp Expo 2.0', een volledige opknapbeurt van de evenementenhal. De afgelopen twee jaar werd al bijna vijf miljoen geïnvesteerd in de vernieuwing van Antwerp Expo.
 2. Simon en Jibran, de twee Antwerpse finalisten van De Nieuwe Lichting: "Perfectionisme kan tegelijk constructief en destructief zijn”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Simon en Jibran, de twee Antwerpse finalisten van De Nieuwe Lichting: "Perfectio­nis­me kan tegelijk construc­tief en destruc­tief zijn”

  Met ‘I’m Good’ en ‘Hart Van Steen’ schopten Jibran (24) en Simon (25) het tot twee van de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2021. Daarmee zijn de Antwerpenaren de enigen die de eer van onze stad vertegenwoordigen, en dat doen ze zeer behoorlijk met een catchy popnummer en Nederlandstalige rap. Tijd om de beloftevolle muzikanten eens te spreken.
 3. Feestende zorgmedewerkers staan voor rechter: “Spijt, dat is verstand dat te laat komt, meneer”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Feestende zorgmede­wer­kers staan voor rechter: “Spijt, dat is verstand dat te laat komt, meneer”

  Een drukke dag vandaag op de Antwerpse politierechtbank. Liefst vier gevallen van schending van het samenscholingsverbod - ook wel bekend als ‘lockdownfeestjes’ - werden vandaag behandeld. Eén zaak stak echter met kop en schouders boven de rest uit, namelijk die van een feestje in Kalmthout met maar liefst 18 aanwezigen, onder wie ook... zorgmedewerkers. Eentje van hen werkt zelfs in een woonzorgcentrum.
 1. Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen
  Play

  Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen

 2. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg