De Catershoflaan in Merksem.
Volledig scherm
De Catershoflaan in Merksem. © District Merksem

Vermoedelijke kortsluiting veroorzaakt brand in woning

AntwerpenIn een woning in Merksem is gisteren brand uitgebroken. Er vielen geen gewonden. Het blussen heeft aanzienlijke schade veroorzaakt aan het huis.

 1. Leraar (34) en moeder thuis overvallen en mishandeld: daders willen codes van kluis met 3 miljoen euro aan bitcoins
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoboken

  Leraar (34) en moeder thuis overvallen en mishandeld: daders willen codes van kluis met 3 miljoen euro aan bitcoins

  In Antwerpen zijn intussen vier verdachten van een gewelddadige home-invasion in Hoboken aangehouden door de onderzoeksrechter. De raadkamer buigt zich donderdag over de aanhouding van drie van de vier. De overvallers zouden volgens onze informatie geprobeerd hebben om 3 miljoen euro aan bitcoins uit een digitale kluis over te zetten op hun eigen rekening.
 2. Radio FG, door wie Radio Minerva erkenning verloor, reageert op heisa: “Onze klacht was er geen tégen Minerva”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Radio FG, door wie Radio Minerva erkenning verloor, reageert op heisa: “Onze klacht was er geen tégen Minerva”

  “We willen Radio Minerva helemaal niet uit de ether halen.” Dancezender Radio FG, die er dankzij een klacht bij de Raad van State voor heeft gezorgd dat de bekende Antwerpse seniorenzender – tot woede van duizenden luisteraars – deze week zijn erkenning is kwijtgespeeld, heeft voor het eerst gereageerd op de heisa. Volgens FG zat er vier jaar geleden niets anders op dan te procederen. “Door het kwijtspelen van onze plek op de FM-band leden we enorme economische schade.”
 3. “Je hoeft al lang geen frisdrank meer te bestellen als je geen alcohol drinkt”: mixologist Hannah Van Ongevalle leerde Vlaanderen cocktails drinken
  Martini

  “Je hoeft al lang geen frisdrank meer te bestellen als je geen alcohol drinkt”: mixologist Hannah Van Ongevalle leerde Vlaanderen cocktails drinken

  Als mixologist bij Cocktail Maison, The Motel en Tipsy Cake verheft Hannah Van Ongevalle het cocktailshaken tot een kunst. Intussen staat ze al tien jaar achter de bar en zag ze de cocktailwereld gaandeweg evolueren. Opvallend: mocktails, oftewel alcoholvrije cocktails, worden steeds populairder. “Je hoeft tegenwoordig gelukkig al lang geen frisdrank meer te bestellen omdat je geen alcohol drinkt.”