Volledig scherm
© rv

Vermoedelijke brandstichter Instituut Stella Maris in Borgerhout opgepakt

BorgerhoutDe Antwerpse politie heeft een verdachte gearresteerd voor de brand in het instituut Maris Stella in Borgerhout. Daar werd maandag middag brand gesticht in de toiletten van de school, waardoor de directeur en enkele anderen naar het ziekenhuis moesten worden gevoerd. De vermoedelijke dader is een leerlinge van de school.

 1. ASSISEN. “Ze sloegen genadeloos toe. Als roofdieren”: aanklager vindt roofmoord op Leo (59) uit Deurne bewezen
  PREMIUM
  Antwerpen/Deurne

  ASSISEN. “Ze sloegen genadeloos toe. Als roofdieren”: aanklager vindt roofmoord op Leo (59) uit Deurne bewezen

  Slachtoffer Leo Van Rentergem (59) uit Deurne was zwakbegaafd, tenger én hij had centen. Volgens aanklager Björn Backx was hij dan ook de ideale prooi voor de drie Roemenen die deze week voor het Antwerpse assisenhof terechtstaan voor roofmoord. Onderscheid in het aandeel van de beschuldigden aan Leo’s dood maakt Backx niet. “DNA toont aan dat ze állemaal geweld gebruikten.”
 2. Oplichtersbende dreigt met deurwaarder als er niet betaald werd: negen verdachten opgepakt tijdens 8 huiszoekingen, straat in Gent afgezet
  Antwerpen/Gent

  Oplichters­ben­de dreigt met deurwaar­der als er niet betaald werd: negen verdachten opgepakt tijdens 8 huiszoekin­gen, straat in Gent afgezet

  Mensen geld via het internet geld aftroggelen om er dan luxekledij mee te kopen. Dat is waar negen verdachten die door de cybercrime unit van de lokale recherche werden opgespoord van beticht worden. Zij stuurden naar tientallen slachtoffers een vals bericht waarin de FOD Financiën in Brussel zogezegd dreigde met een deurwaarder als er geen betaling werd uitgevoerd. De 9 ‘phishers’, onder wie 1 minderjarige, werden onder andere opgepakt in Gent en zullen hun oplichterij moeten uitleggen voor de rechtbank.
 1. Thierry Baudet: 'Zeeuwse vissers worden gepiepeld door de EU'
  Play

  Thierry Baudet: 'Zeeuwse vissers worden gepiepeld door de EU'

 2. Zeg maar dag tegen je coronakapsel!
  Play

  Zeg maar dag tegen je coronakap­sel!