Deze drie mannen overvielen hun slachtoffer in de Kammenstraat. De rechtse jongeman had het slachtoffer Wouter eerst het hof gemaakt.
Volledig scherm
Deze drie mannen overvielen hun slachtoffer in de Kammenstraat. De rechtse jongeman had het slachtoffer Wouter eerst het hof gemaakt. © Politie Antwerpen

Verleiders slaan homo in elkaar en bestelen hem

Drie jongemannen worden opgespoord voor een listige overval op een Antwerpse homo die in het centrum van de stad woont. Eén van de mannen had Wouter op straat aangesproken en het hof gemaakt. Volgens het slachtoffer hadden de mannen het op hem gemunt omdat hij homo is. 

 1. Verzetsheldin die ‘hel op aarde’ overleefde tijdens WO II geëerd met eigen straatnaam op Linkeroever

  Verzetshel­din die ‘hel op aarde’ overleefde tijdens WO II geëerd met eigen straatnaam op Linkeroe­ver

  Het district Antwerpen heeft het straatnaambord onthuld voor de Mariette Druartstraat in de Regatta-wijk op Linkeroever. De toekomstige straat wordt vernoemd naar de Antwerpse vrouw die tijdens de Tweede Wereldoorlog heel wat mensen heeft gered. Vandaag is het exact 75 jaar geleden dat ze bevrijd werd uit het concentratiekamp waar ze als politiek gevangene werd opgesloten. De verzetsheldin stierf in 2007.
 2. Op dagtrip naar Antwerpen: wakeboarden, wandelen onder de grond of film kijken in de open lucht
  PREMIUM

  Op dagtrip naar Antwerpen: wakeboar­den, wandelen onder de grond of film kijken in de open lucht

  De regioredactie van HLN geeft de hele zomer de beste tips prijs voor een fantastische dagtrip in eigen land. Antwerpen heeft heel wat klassiekers voor je in petto, zoals het MAS, de Hobokense Polder of Park Spoor Noord, maar wist je dat je in de Koekenstad ook kan wakeboarden, wandelen in de ondergrondse ruien of een filmpje kijken onder de sterrenhemel aan de Schelde? Wij lijsten de acht leukste tips op voor een onvergetelijke dagtrip in Antwerpen.