De eerste van de nieuwe motoren zullen deze week al in het straatbeeld te bewonderen zijn.
Volledig scherm
De eerste van de nieuwe motoren zullen deze week al in het straatbeeld te bewonderen zijn. © Arthur Vermeylen, Politiezone Antwerpen

Verkeerspolitie neemt 22 nieuwe motoren in gebruik: “Geen contactsleutel meer nodig én verbinding mogelijk met gsm”

AntwerpenDeze week neemt de verkeerspolitie van Politiezone Antwerpen 22 nieuwe motoren in gebruik. Het is opnieuw een investering in materiaal voor veilig, efficiënt en modern politiewerk. Het gaat om BMW R 1250 RT’s, de allereerste exemplaren van dit model die in Europa geleverd zijn.

 1. Griet (26) en Timon (29) geven toevallige ontmoetingen een duwtje in de rug: “We missen spontaan nieuwe mensen leren kennen”
  ANTWERPEN/GENT

  Griet (26) en Timon (29) geven toevallige ontmoetin­gen een duwtje in de rug: “We missen spontaan nieuwe mensen leren kennen”

  Het concept ‘ik, jij, wij(n)’ van de twee Gentse vrienden Griet Priem (26) en Timon Van De Voorde (29) komt voor het eerst naar Antwerpen. Twee onbekenden kopen elk een halve fles wijn - voor de gezelligheid - en worden aan elkaar gekoppeld voor een leuke ontmoeting met een glas. “We missen het om op café te gaan en aan de praat te geraken met iemand aan de toog, of om iemand te leren kennen op een feestje.”
 1. Saxofonist en percussionist Goemans: liever blind dan doof
  Play

  Saxofonist en percussio­nist Goemans: liever blind dan doof

 2. De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht
  Play

  De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht