Er wordt heel wat hinder verwacht in de buurt van de Kennedytunnel
Volledig scherm
Er wordt heel wat hinder verwacht in de buurt van de Kennedytunnel © Marc De Roeck

Verkeerscentrum waarschuwt voor grote verkeershinder: Kennedytunnel vanaf 21 uur vanavond volledig afgesloten richting Nederland

Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt voor zware verkeershinder dit weekend in de omgeving van de Kennedytunnel. Door werkzaamheden zal de tunnel volledig afgesloten worden in de richting van Nederland, van vrijdag 2 tot maandag 5 december. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer.

  1. Bart De Wever krijgt bakken vol kritiek in drugsdebat: “Maar ons preventief net wérkt, want dankzij alle arrestaties zijn ook veel aanslagen voorkomen”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Bart De Wever krijgt bakken vol kritiek in drugsdebat: “Maar ons preventief net wérkt, want dankzij alle arresta­ties zijn ook veel aanslagen voorkomen”

    De Antwerpse gemeenteraad was maandag verenigd in de afschuw over de dood van de 11-jarige Firdaous E.J. in Merksem. Over de aanpak van de drugsoorlog kreeg burgemeester Bart De Wever (N-VA) bakken vol kritiek. “Werk méér samen, over alle bestuursniveaus heen”, klonk het. De Wever kaatste terug met hoge arrestatiecijfers.