Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © © Marc De Roeck

Verkeer in Kennedytunnel moet vannacht door één tunnelkoker

AntwerpenDinsdagnacht zal de Kennedytunnel nog gedeeltelijk afgesloten worden voor het doorgaand verkeer. Voertuigen in beide richtingen zullen door 1 tunnelkoker moeten rijden. 

 1. Broers Steveniers vallen elkaar in de armen op proces van freefighters, aanklager vraagt twee jaar cel voor persfotograaf die vechters aanvuurde
  PREMIUM
  Antwerpen

  Broers Steveniers vallen elkaar in de armen op proces van freefigh­ters, aanklager vraagt twee jaar cel voor persfoto­graaf die vechters aanvuurde

  De jongste een drugscrimineel, de oudste persfotograaf voor De Standaard. Op de laatste dag van het proces over de verboden freefights gingen de broers Steveniers allebei voor de vrijspraak. Volgens zijn advocaat was Sebastian enkel aanwezig om beelden te maken voor een documentaire. Alleen bleken de vechters daar niet van op de hoogte. “Wat had hij moeten zeggen tegen die vechters toen hij een foto nam? ‘Say cheese?’ Hij fotografeerde geen stillevens hè.”
 2. 5 jaar cel voor man die zijn vrouw uit de gevangenis wilde bevrijden met gekaapte helikopter
  Antwerpen

  5 jaar cel voor man die zijn vrouw uit de gevangenis wilde bevrijden met gekaapte helikopter

  Vier jaar had het parket geëist tegen verdachte Mike G. (24) omdat hij in september vorig jaar had geprobeerd met een gekaapte helikopter zijn echtgenote Kristel A. (27) te bevrijden uit de gevangenis Berkendael in Vorst. De Antwerpse correctionele rechtbank achtte dat blijkbaar niet voldoende voor de ernstige feiten en verhoogde de uiteindelijke straf naar vijf jaar cel. “De verdachten gebruikten in de helikopter geweld en bedreigden de pilote door drie pistolen tegen haar hoofd te zetten.”
 3. Nog steeds hoop op groot fandorp EK-voetbal in Antwerpen: “Wij doen door alsof alles gewoon zal plaatsvinden”
  ANTWERPEN

  Nog steeds hoop op groot fandorp EK-voet­bal in Antwerpen: “Wij doen door alsof alles gewoon zal plaatsvin­den”

  Met 30.000 feestvarkens al springend en zuipend de Rode Duivels tot Europees kampioen brullen op de Antwerpse Scheldekaaien deze zomer? Het is een scenario dat elke dag onwaarschijnlijker wordt maar in Antwerpen staan ze klaar voor elk scenario: “Sneltesten voor je binnen mag? Terrein opdelen in kleinere compartimenten met verschillende ingangen? Wij bereiden ons voor op alles.”
 4. Antwerpse ‘Massepain Sleeubus’ brengt nu ook marsepein voor particulieren op de markt
  Antwerpen

  Antwerpse ‘Massepain Sleeubus’ brengt nu ook marsepein voor particulie­ren op de markt

  Massepain Sleeubus, een bijna honderd jaar oude marsepeinfabriek vlak bij het Antwerpse Groen Kwartier, brengt een nieuwe collectie marsepein op de markt onder de naam ‘Louis d’Anvers’. Tot vandaag werden de producten van Sleeubus Massepain enkel gesmaakt via bakkers, patissiers en chocolatiers, maar na bijna honderd jaar lanceert het een eigen gamma van Antwerpse, artisanale marsepein voor particuliere klanten.
 1. Laatste schooldag examenleerlingen anders dan anders
  Play

  Laatste schooldag examenleer­lin­gen anders dan anders

 2. Geen gewonden, maar overal brokstukken bij botsing in Vlissingen
  Play

  Geen gewonden, maar overal brokstuk­ken bij botsing in Vlissingen