Slachtoffer Stefaan Bogaerts (55)
Volledig scherm
PREMIUM
Slachtoffer Stefaan Bogaerts (55) © VTM

Verdachten van drugsmoord op Antwerpse havenbaas pakken proces luchtig op: “Die getuige is niet lekker bij zijn hoofd”

Antwerpen/AmsterdamKeylow, Jack, Snow en Marcano, vier leden van de Nederlandse  motorbende Caloh Wagoh, lijken er gerust in. De officier van justitie staat niet sterk om hen de liquidatie van de Antwerpse  zakenman Stefaan Bogaerts aan te wrijven. Stefaan Bogaerts die een containerfirma had in de Antwerpse haven, werd in 2017 met vijf kogels afgemaakt. Dit is één van de moorden die Caloh Wagoh zou hebben uitgevoerd in opdracht van de Nederlandse drugsmaffia.

  1. ASSISEN. Caféruzie leidt tot dodelijke steekpartij in Van Stralenstraat: “Ik zei ‘neersteken’, maar ik bedoelde alleen maar ‘snijden’”
    PREMIUM
    Antwerpen

    ASSISEN. Caféruzie leidt tot dodelijke steekpar­tij in Van Stralen­straat: “Ik zei ‘neersteken’, maar ik bedoelde alleen maar ‘snijden’”

    Vijf vrouwen en zeven mannen zullen vanaf vrijdag 2 december beslissen over het lot van Bryan Reyes del Rosario (29). Hij zou twee jaar geleden, op 6 juli 2020, de 45-jarige Joël Ozuna hebben doodgestoken in café Colony’s in de Van Stralenstraat. Ze zouden daar allemaal hebben afgesproken vanwege de verkiezingen die op dat moment plaatsvonden in de Dominicaanse Republiek, hun land van oorsprong.