Het slachtoffer kwam onder de wagen terecht van de chauffeur die wegvluchtte. Het portier van de auto van het slachtoffer werd afgerukt.
Volledig scherm
Het slachtoffer kwam onder de wagen terecht van de chauffeur die wegvluchtte. Het portier van de auto van het slachtoffer werd afgerukt. © Marc De Roeck

Verdachte zware verkeersagressie in Berchem: “Slachtoffer en zijn vrouw bedreigden mij”

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft een 24-jarige man uit Kontich aangehouden voor poging doodslag na een geval van extreme verkeersagressie vrijdag. De jongeman die van zijn werk kwam, beweert dat het slachtoffer en zijn vrouw hem tot twee keer toe hadden bedreigd en dat hij van schrik wegreed. Het slachtoffer, een man van 36, is ernstig gewond maar niet langer in levensgevaar. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mooimakers lanceert nieuwe modetrend met fashionista Tiany Kiriloff: afval weggooien is ‘Zomerlook 2020'

    Mooimakers lanceert nieuwe modetrend met fashionis­ta Tiany Kiriloff: afval weggooien is ‘Zomerlook 2020'

    Mooimakers heeft zaterdag met een catwalk haar nieuwe campagne ‘Zomerlook 2020' gelanceerd op het Operaplein in Antwerpen. Op die manier hoopt de Vlaams organisatie tegen zwerfvuil iedereen ervan bewust te maken dat afval in de vuilbak gooien een look is die iedereen staat. Fashionista Tiany Kiriloff (41) is het gezicht van de campagne. “Al draag je een pimpelpaars jurkje of sokken in sandalen, afval moet je zeker op de juiste manier weggooien of mee naar huis nemen”, zegt ze.
  2. Auto-inbreker gevat met broek op enkels: “Nadat hij zichzelf had gefatsoeneerd, werd hij gearresteerd”

    Au­to-inbreker gevat met broek op enkels: “Nadat hij zichzelf had gefatsoe­neerd, werd hij gearres­teerd”

    Een interventiepatrouille van de lokale politie deed in de nacht van vrijdag op zaterdag nazicht in de Van Luppenstraat in Antwerpen na een oproep dat er een inbreker had toegeslagen in verschillende wagens. In totaal werden vijf voertuigen aangetroffen waarin mogelijk was ingebroken. Terwijl de patrouille bezig was met de vaststellingen kwam er een gelijkaardige oproep binnen vanuit de Vredestraat in Berchem. Met behulp van de cameraoperatoren kon een verdachte in beeld gebracht worden.