Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © rv

Verdachte van steekpartij voor onderzoeksrechter

AntwerpenEen man werd gisteren zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht na een steekpartij in een woning in Borgerhout. De vermoedelijke dader zal voor de onderzoeksrechter verschijnen.

 1. Collega’s die ramp Nieuw Zuid overleefden, leggen bloemen op site: “We hebben nog veel vragen maar solidariteit met getroffen families is nu belangrijker”
  ANTWERPEN

  Collega’s die ramp Nieuw Zuid overleef­den, leggen bloemen op site: “We hebben nog veel vragen maar solidari­teit met getroffen families is nu belangrij­ker”

  De arbeiders die de ramp op het Nieuw Zuid in Antwerpen overleefden vrijdagnamiddag, zijn maandagavond samen gekomen op de site om hun overleden collega’s te herdenken. Ze stellen zich heel wat vragen bij wat er is misgelopen vrijdag, maar willen nu vooral hun solidariteit tonen met de getroffen families. “Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan met de vinger te wijzen.”
 2. “Autodieven, geef me mijn been terug”: kankerpatiënt is in één klap wagen én beenprothese kwijt
  PREMIUM

  “Autodieven, geef me mijn been terug”: kankerpa­tiënt is in één klap wagen én beenprothe­se kwijt

  In de nacht van maandag op dinsdag werd de wagen van Stefan Aerts (58) aan de Ledeganckkaai in Antwerpen gestolen. Door de diefstal is hij niet alleen een auto maar ook zijn beenprothese op maat kwijt. “Het duurt weken tot maanden om een nieuwe beenprothese te laten maken, daarom wil ik een oproep doen aan de dieven om de zak met de prothese ergens achter te laten met mijn naam op.”