De vermoorde Stefaan Bogaerts
Volledig scherm
De vermoorde Stefaan Bogaerts © Patrick Lefelon

Verdachte van moord op Antwerpse havenbaas vrijgelaten

Antwerpen/AmsterdamDe rechtbank Midden-Nederland heeft een verdachte in het Eris-proces op vrije voeten gesteld. Marciano M. werd ervan verdacht samen met drie andere leden van de motobende Caloh Wagoh de moord op  zakenman Stefaan Bogaerts uit Brasschaat te hebben gepleegd. Na de passage van een beschermde getuige blijkt die man het vooral “van horen zeggen” te hebben. 

  1. Het Antwerpen van Kamal Karmach: “Het leven moet tegenwoordig precies zo snel gaan. Je vervelen in een park is toch ook oké?”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Het Antwerpen van Kamal Karmach: “Het leven moet tegenwoor­dig precies zo snel gaan. Je vervelen in een park is toch ook oké?”

    Hij gooit hoge ogen in het nieuwe programma BV-darts, verzorgt de eindejaarsconference en geeft in tussentijd les aan studenten Bedrijfseconomie op KDG Hogeschool. Kamal Kharmach (30) is al jaren niet meer van het scherm - en de Antwerpse binnenstad- weg te slaan. Zijn levenslust dankt de comedian grotendeels aan zijn jeugd in ‘het ruige’ Borgerhout, waar hij kwajongenstreken uithaalde en inspiratie ophaalde. Welkom in het Antwerpen van Kamal Kharmach.