De verdachte man met twee zakken versnijdingsmiddel bracht de politie bij de vangst van 26 kg cocaïne.
Volledig scherm
De verdachte man met twee zakken versnijdingsmiddel bracht de politie bij de vangst van 26 kg cocaïne. © Politie Antwerpen

Verdacht busje leidt naar 26 kg cocaïne

AntwerpenDe politie heeft vijf Albanese verdachten opgepakt die 26 kg cocaïne in huis hadden. Het Wijkondersteuningsteam (WOT) van regio Noord had een verdachte opgemerkt die een grote hoeveelheid witte substantie had gekocht om in de drugs te mengen. 

  1. Opening van Blueness Antwerp, het nieuwe restaurant van Sergio Herman, komt dichterbij: “Franse keuken met oosterse accenten”
    Antwerpen

    Opening van Blueness Antwerp, het nieuwe restaurant van Sergio Herman, komt dichterbij: “Franse keuken met oosterse accenten”

    Deze lente is het zover: anderhalf jaar na de opening van Le Pristine opent Sergio Herman (51) opnieuw een restaurant in Antwerpen. De sterrenchef opent in de Lange Gasthuisstraat een nieuwe versie van Blueness, zijn foodbar in Cadzand. In Antwerpen zullen twee vrouwen aan het roer van het restaurant staan, op de menukaart staan gerechten uit de Franse keuken met Japanse accenten. De zaak komt vlak naast Le Pristine, waar tot op heden Verso Café was.