Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Veel volk tijdens 11 juliviering op Groenplaats

Het is 11 juli en dan viert de Vlaamse gemeenschap feest. Traditioneel gaat dat gepaard met heel wat optredens op de Grote Markt en Groenplaats. In de namiddag vond er een kinderprogramma plaats met onder andere een optreden van Boembox, Maya de Bij, de Ketnetband en #Likeme. De Groenplaats was mede door het goede weer goed gevuld.

Om 20 uur begint op de Grote Markt nog Vlaanderen Feest muziekshow. Peter Van de Veire is de vrolijke gastheer van dienst en presenteert de grootste Vlaamse artiesten zoals Isabelle A, Metejoor, Suzan & Freek, Bart Kaëll, James Cooke, Tourist LeMC, Niels Destadsbader en #LikeMe. VRT zendt de show vanaf 20.10 uur live uit.

Volledig scherm
© Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Koninklijke Balletschool viert vijftigjarig bestaan Ballet van Vlaanderen met voorstellingen in Stadsschouwburg en HetPaleis

    Koninklij­ke Ballet­school viert vijftigja­rig bestaan Ballet van Vlaanderen met voorstel­lin­gen in Stads­schouw­burg en HetPaleis

    De stedelijke basisschool Prins Dries en de Koninklijke Balletschool Antwerpen vieren dit jaar het vijftigjarig bestaan van Ballet van Vlaanderen. Daarnaast zou Jeanne Brabants, grondlegster van het Ballet van Vlaanderen en oprichtster van de scholen, op 25 januari 100 jaar geworden zijn. Dit wordt gevierd met een receptie op vrijdagavond en met dansvoorstellingen in de Stadsschouwburg en HetPaleis.