Willem-Frederik Schiltz (Open Vld).
Volledig scherm
PREMIUM
Willem-Frederik Schiltz (Open Vld). © BELGA

“Veel goesting om er vanaf januari in te vliegen”: Willem-Frederik Schiltz daagt coalitiepartners N-VA en Vooruit uit met tweet

AntwerpenHoe het afloopt met de spanningen in het Antwerpse college, blijft een open vraag. Willem-Frederik Schiltz (Open Vld), de spilfiguur in de heisa over de invulling van de schepenmandaten vanaf januari 2022, houdt zich in elk geval niet op de vlakte. “Veel goesting om er vanaf januari in te vliegen”, tweette hij woensdag ietwat uitdagend. “Vanop het Schoon Verdiep willen wij samen mee bouwen aan de mooiste stad voor alle Antwerpenaren.”

  1. Dokwerkster Fatima (34) maakte ook voor programma ‘De Sterkste Handen’ haar handen al vuil: “Zet me alsjeblieft nooit achter een bureau”
    Antwerpen

    Dokwerk­ster Fatima (34) maakte ook voor programma ‘De Sterkste Handen’ haar handen al vuil: “Zet me alsje­blieft nooit achter een bureau”

    Vanavond is ze als één van de vier vrouwelijke kandidaten in ‘De Sterkste Handen’ te zien op VTM, maar Fatima Ellouzati (34) verdiende eerder al haar strepen als vrouw in een mannenbastion. Als dokwerkster staat ze ‘s nachts aan een haventerminal waar ze één van de weinige vrouwelijke werkneemsters is: “Mijn vriendinnen verklaarden me gek: ‘Zou je dat wel doen?”