Volledig scherm
Barbecueën met vrienden, veel mensen kijken er nu al naar uit. © Shutterstock

VC De Schelde geeft workshop voor barbecuefanaten

Wie bij dit lenteweer al droomt van een barbecue en zijn gasten dit jaar écht wilt imponeren, kan binnenkort een workshop volgen in Vrijetijdscentrum De Schelde in Zandvliet.

Professionals zullen er op 6 juni om 18.30 uur hun kennis delen en je zal zelf het vuur - en de rook - trotseren. Na het zware werk is het natuurlijk tijd om te proeven. Inschrijven is verplicht en kan je via deze link. De workshop kost 35 euro. Afspraak in het kookeiland van De Schelde in De Keysershoeve.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De leukste tips voor het weekend

    De leukste tips voor het weekend

    De perfecte jurk en de juiste locatie vinden, de gastenlijst opstellen en de ideale muzikant of swingende band uitkiezen: er komt heel wat kijken bij het plannen van de perfecte trouwdag. Gelukkig maakt de moderne trouwbeurs I Do I Do het leven van toekomstige bruiden en bruidegoms makkelijker. Twee keer per jaar brengen organisatoren Eva Crauwels en Katrien Van den Bleeken 50 op-en-top Belgische standhouders samen in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Op zondag 13 oktober vindt de volgende editie plaats en daarbij vormt duurzaamheid de groene draad.