Volledig scherm
Barbecueën met vrienden, veel mensen kijken er nu al naar uit. © Shutterstock

VC De Schelde geeft workshop voor barbecuefanaten

Wie bij dit lenteweer al droomt van een barbecue en zijn gasten dit jaar écht wilt imponeren, kan binnenkort een workshop volgen in Vrijetijdscentrum De Schelde in Zandvliet.

Professionals zullen er op 6 juni om 18.30 uur hun kennis delen en je zal zelf het vuur - en de rook - trotseren. Na het zware werk is het natuurlijk tijd om te proeven. Inschrijven is verplicht en kan je via deze link. De workshop kost 35 euro. Afspraak in het kookeiland van De Schelde in De Keysershoeve.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Maud Vanhauwaert neemt afscheid van stadsdichterschap: “De twee interessantste jaren uit mijn carrière”

    Maud Van­hauwaert neemt afscheid van stadsdich­ter­schap: “De twee interes­sant­ste jaren uit mijn carrière”

    Het is een cliché maar in het geval van stadsdichter Maud Vanhauwaert zal het wel kloppen: als je je amuseert, vliegt de tijd voorbij. Na twee jaar neemt ze binnenkort afscheid van het stadsdichterschap. Een periode die ze de belangrijkste uit haar professionele carrière noemt. Alsjeblieft. Ze blikt terug maar daarna toch snel weer naar voren kijken: “ik ga even uitblazen maar ik weet ook dat witte vlakken in mijn agenda mij onrust bezorgen.”
  2. Coronavirus overschaduwt viering Chinees Nieuwjaar: “Iedereen maakt zich grote zorgen om familie in China”

    Coronavi­rus overscha­duwt viering Chinees Nieuwjaar: “Iedereen maakt zich grote zorgen om familie in China”

    Overal ter wereld vieren Chinezen op 25 januari het Chinese nieuwjaar. Met de traditionele drakendans en heel wat tromgeroffel en vele knallen wordt het jaar van de Rat gevierd. Ook in de Chinese wijk in Antwerpen was dat het geval. Nieuwjaar is voor de Chinese gemeenschap het belangrijkste feest van het jaar. Dat feest wordt deze keer toch wat overschaduwd door het coronavirus.