Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Vanaf morgen ‘Moederdagmuziek’ in de Antwerpse premetrostations

Vanaf morgen, 15 augustus, en nog gedurende het hele weekend, zal er in alle Antwerpse premetrostations een aangepaste ‘moederdagsoundtrack’ te horen zijn. Radio 2 en De Lijn werkten samen aan een ‘Moederdag Top ‘30', met de mooiste platen over en voor mama’s. Het Klara kanaal wordt dus tijdelijk uitgeschakeld om plaats te maken voor de Moederdagmix, geselecteerd door de luisteraars van Radio 2 Antwerpen. Onder andere Arno met ‘Les yeux de ma mère’ en Heintje met ‘Mama’ staan in de lijst. De top ‘30 is ook terug te vinden op de website van Radio 2.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stad Antwerpen en gerechtsdeurwaarders binden samen de strijd aan tegen overmatige schuldenlast

    Stad Antwerpen en gerechts­deur­waar­ders binden samen de strijd aan tegen overmatige schulden­last

    In samenspraak met de stad ontwikkelde gerechtsdeurwaarder Modero het platform ‘One’. Dit platform bundelt de gekende schulden van klanten met structurele financiële problemen in één dossier. De klant krijgt één contactpersoon en één aangepast traject met één maandelijkse afbetaling. Doordat sneller wordt ingegrepen, moeten extra kosten vermeden worden en kan sneller gestart worden met de afbetaling van de schulden.
  2. Sascha (25) begint ecologische ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Sascha (25) begint ecologi­sche ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Van een carrièreswitch gesproken: naast zijn job bij een begrafenisondernemer startte Sascha (25) Goldstein uit Mortsel vorige week met zijn eigen 'wasservice’ The Laundry Hunter. De start-up zorgt ervoor dat de was en strijk bij mensen thuis met een bakfiets wordt opgehaald, en gewassen en gestreken terug wordt bezorgd. “Dit past perfect in het plaatje van de e-commerce die zo gangbaar is vandaag de dag.”