Vanaf 16 september pakt AWV het derde deel aan, de Noorderlaan tussen Donk Molenbergnatie en het kruispunt met de Zomerweg.
Volledig scherm
Vanaf 16 september pakt AWV het derde deel aan, de Noorderlaan tussen Donk Molenbergnatie en het kruispunt met de Zomerweg. © AWV

Vanaf 16 september opnieuw werken op Noorderlaan in Antwerpen

 Vanaf volgende week gaat het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) verder met de vernieuwing van het wegdek van de Noorderlaan (N180) in de Antwerpse haven. Het wegdek van de Noorderlaan is op sommige plaatsen erg versleten en dus aan vernieuwing toe om de veiligheid en het comfort voor de weggebruikers te vergroten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Steeds meer fietsers vallen voor fietsabonnement Swapfiets: “60 procent meer abonnees dan periode vorig jaar”

  Steeds meer fietsers vallen voor fietsabon­ne­ment Swapfiets: “60 procent meer abonnees dan periode vorig jaar”

  Steeds meer fietsers kiezen voor een fietsabonnement van Swapfiets. Je betaalt dan een vast bedrag per maand in ruil voor een fiets en het onderhoud. De coronacrisis gaf al een stevige duw, maar ook doorheen de zomer en bij de start van het nieuwe school- en academiejaar bleven nieuwe abonnees zich aanmelden voor een Swapfiets. Vandaag telt Swapfiets meer dan 4.000 Antwerpse klanten. Dat zijn er 60 procent meer dan in september vorig jaar.
 2. Antwerpse muziekclub ‘Twix’ steunt Gents kunstencentrum ‘KOLRUIT’: “Politiek moet zich niet roeren met onafhankelijke kunst- en cultuurwereld”
  ANTWERPEN/GENT

  Antwerpse muziekclub ‘Twix’ steunt Gents kunstencen­trum ‘KOLRUIT’: “Politiek moet zich niet roeren met onafhanke­lij­ke kunst- en cultuurwe­reld”

  Na de naamsverandering van sp.a in VOORUIT en de ludieke tegenactie van het Gentse kunstencentrum Vooruit, dat zichzelf nu Kolruit noemt, volgde op het internet het ene woordmopje het andere op. Als steun voor hun collega’s in Gent noemt de Antwerpse muziekclub Trix zich voortaan ‘Twix’. “Blijkbaar mag je toch zomaar elke naam claimen.”