De ingang van de wijk Zwarte Arend.
Volledig scherm
De ingang van de wijk Zwarte Arend. © rv

Van tramhalte verplaatsen tot enkelrichting invoeren: district Deurne wil sluipverkeer door Zwarte Arend aanpakken

AntwerpenHet district Deurne wil een einde maken aan het sluipverkeer in de wijk Zwarte Arend. Verschillende oplossingen zoals een verplaatsing van de tramhalte Ruggeveld, enkelrichtingen voor bepaalde straten of een herinrichting van de wijk liggen op tafel. “De verzuchtingen zijn terecht en al langer aanwezig. Het bestuur wil daar iets aan doen en zal de buurt binnenkort bevragen”, zegt districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA).

  1. Inges elektrische fiets door politie in beslag genomen: "Door de gashendel wordt het beschouwd als bromfiets, dat had de handelaar mij niet verteld”
    Antwerpen

    Inges elektri­sche fiets door politie in beslag genomen: "Door de gashendel wordt het beschouwd als bromfiets, dat had de handelaar mij niet verteld”

    Inges elektrische fiets werd begin deze week in beslag genomen tijdens een willekeurige controleactie. Volgens de politie heeft het voertuig een gashendel en wordt het daarom als een bromfiets beschouwd. “Mijn fietsenhandelaar heeft mij een niet-gereglementeerd voertuig verkocht. Ik was me daar niet van bewust en voel mij onmenselijk behandeld.”