Bij deze zes winkels in de regio Antwerpen koop je alle kerstdecoratie die je nodig hebt om je spar te versieren en je huis onder te dompelen in de kerstfeer.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij deze zes winkels in de regio Antwerpen koop je alle kerstdecoratie die je nodig hebt om je spar te versieren en je huis onder te dompelen in de kerstfeer. © Rodenburg

Van Akotrie tot Rodenburg: bij deze 6 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren

Regio AntwerpenSinterklaas is weer naar Spanje en dat wil zeggen dat de kerstperiode er weer aankomt. Vele gezinnen beginnen stilaan met het versieren van de kerstboom en dompelen hun huis helemaal onder in de kerstsfeer. Tijd dus om je dozen met kerstdecoratie van zolder te halen of gewoon om nieuwe spulletjes te kopen natuurlijk. Onze redactie lijst voor jou alvast zes winkels in de ruime regio rond Antwerpen op waar je daarvoor terechtkan: van Akotrie in Antwerpen tot Rodenburg in Schoten.

  1. Hoe glazenwasser Stephaan Du Lion bijna wegkwam met vier moorden, tot hij zich versprak: “Volgens mij was de keuken links”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Hoe glazenwas­ser Stephaan Du Lion bijna wegkwam met vier moorden, tot hij zich versprak: “Volgens mij was de keuken links”

    Seksueel geweld, messteken en wurgingen met koorden,... het was de modus operandi van seriemoordenaar Stephaan Du Lion. De glazenwasser uit Deurne zal zich komende week voor het assisenhof moeten verantwoorden voor de moord op vier vrouwen tussen 1992 en 1997. Een positieve DNA-match zorgde in 2018 voor de doorbraak in de oudste moord, die op Ariane Mazijn. Voor de drie andere moorden zette Du Lion zonder het zelf te beseffen de speurders op de goeie weg. Een reconstructie.