Wie verkleed loopt, krijgt een prijs. Alleen moet je nog een weekje wachten op de Valentijnsrun
Volledig scherm
Wie verkleed loopt, krijgt een prijs. Alleen moet je nog een weekje wachten op de Valentijnsrun © rv

Valentijnsrun tweede weekend op rij uitgesteld door verwachte storm

De Valentijnsrun in het Rivierenhof in Deurne (Antwerpen) is voor het tweede weekend op rij uitgesteld door het verwachte stormweer. De loop was gepland voor vorig weekend, werd door Ciara verbannen naar dit weekend, maar het provinciebestuur heeft vanmiddag beslist om het Rivierenhof morgen/zondag af te sluiten. Dan wordt een nieuwe storm Dennis verwacht. 

Organisator kan niet op tegen de wetten van de natuur en heeft zijn organisatie nu verschoven naar zondag 23 februari. 

De  Valentijnrun is een recreatieve funloop met keuze uit een parcours van 5 of 10 km. Ook op de 9e editie kun je je bij aankomst in het winterse Rivierenhof verwarmen aan een zoete zonde en een lekker drankje. Wie verkleed meeloopt, maakt kans op mooie prijzen. Vanaf 9.30 uur gaan de kleedkamers open in Sportpark Ruggenveld. Om 11 uur wordt het startschot gegeven aan de Rivierenhof Parkweg.

Meer info en inschrijven via www.antwerpathletics.be

  1. Vastgoed tijdens coronacrisis: verkoop nieuwbouw boomt, traditionele markt herstelt zich

    Vastgoed tijdens coronacri­sis: verkoop nieuwbouw boomt, traditione­le markt herstelt zich

    De verkoop van nieuwbouwwoningen en -appartementen is met 40 procent toegenomen sinds de uitbraak van de coronacrisis. Ook beslissen mensen veel sneller over een aankoop. In de traditionelere vastgoedsector stabiliseert de neerwaartse curve zich en herstelt de markt zich langzaam. “Mensen blijven geïnteresseerd in vastgoed en we verwachten dat de markt zal exploderen zodra deze crisis achter de rug is”, vertelt zaakvoerder Johan Heylen van Vastgoed Heylen.
  2. 415.000 mensen namen deel aan derde golf coronastudie Universiteit Antwerpen: “Spanningen binnen gezin nemen toe”

    415.000 mensen namen deel aan derde golf coronastu­die Universi­teit Antwerpen: “Spanningen binnen gezin nemen toe”

    Dinsdag werd de derde golf van de coronastudie van Universiteit Antwerpen online gezet. 415.000 mensen namen deel, en uit de analyses blijkt dat onder meer 6% van de gezinnen nog een praktische regeling voor de paasvakantie moet uitwerken. De deelnemers geven ook aan dat er zich in de derde week van de ‘lockdown light’ wat meer spanningen met de gezinsleden aandienen.