Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan Aelberts

Vader ziet auto in beslag genomen omdat zoon met levenslang rijverbod vrolijk blijft rondrijden

Ondanks een levenslang rijverbod is een 39-jarige man uit Berchem toch opnieuw betrapt toen hij rondreed. Hij gebruikte de auto van zijn vader.

Een bestuurder van 39 jaar uit Berchem kreeg door de rechtbank een levenslang rijverbod opgelegd omdat hij ondanks verschillende rijverboden toch bleef rondrijden met de wagen. Het kwam het wijkteam Centrum ter ore dat de betrokkene hardnekkig volhoudt en elke dag met de auto van z’n vader bleef rondrijden. Afgelopen vrijdag zagen medewerkers van het wijkteam hem opnieuw rondrijden.

Het voertuig werd meteen aan de kant gezet. Op last van het parket werd de auto, die eigendom is van de vader van de verdachte, in beslag genomen. De verdachte zelf werd gearresteerd en voor de onderzoeksrechter gebracht.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Terminaal zieke Peter (55) neemt afscheid van zijn hond en beste vriend: “Nu ik weet dat hij een goede thuis heeft kan ik in alle rust vertrekken”

    Terminaal zieke Peter (55) neemt afscheid van zijn hond en beste vriend: “Nu ik weet dat hij een goede thuis heeft kan ik in alle rust vertrekken”

    Het was zijn laatste grote wens: een thuis voor zijn hond Zino. Peter Deruyter (55) is terminaal ziek, de adem bijna op. Zijn oproep ging de wereld rond. Tot in China werd zijn verhaal gedeeld. Uiteindelijk bracht het Nederlandse koppel Pedro (35) en Kely (20) redding. Vandaag namen hond en baas afscheid en verhuisde Zino naar het noorden. “Nu ik weet dat hij een goede thuis zal hebben, kan ik in alle rust vertrekken.”