Iemand krijgt een vaccin toegediend in VacCovid aan Spoor Oost.
Volledig scherm
Iemand krijgt een vaccin toegediend in VacCovid aan Spoor Oost. © ZNA

Vaccinatiemarathon in Spoor Oost: 10 spuitjes per minuut, 12 uur lang

AntwerpenHet vaccinatiedorp aan Spoor Oost in Antwerpen houdt vandaag, dinsdag 11 mei, een vaccinatiemarathon van 9 tot 21 uur. VacCovid zal voor het eerst twaalf uur lang open blijven. 7.500 inwoners krijgen een Moderna-vaccin, dat zijn 10 spuitjes per minuut. Sinds vorige maandag is het aantal vaccinaties met bijna de helft gestegen.

 1. Acht plekken waar je verkoeling vindt bij deze zomerse temperaturen: van gigantische waterglijbanen tot zwemmen in openlucht
  PREMIUM
  Antwerpen

  Acht plekken waar je verkoeling vindt bij deze zomerse temperatu­ren: van giganti­sche waterglij­ba­nen tot zwemmen in openlucht

  Met temperaturen die volgende week tot 30 graden stijgen, is wat verkoeling geen overbodige luxe. Ook dit weekend is de zon weer van de partij, waardoor heel wat mensen op zoek gaan naar een frisse duik of een plekje aan het water. Wij lijsten acht zomerse plaatsen in de omgeving van Antwerpen op waar je terecht kunt voor die deugddoende verkoeling!
 2. Antwerpse brengt eigen wijnen op de markt: “Wijn is het mooiste product ter wereld”
  Antwerpen

  Antwerpse brengt eigen wijnen op de markt: “Wijn is het mooiste product ter wereld”

  De Antwerpse Isabeau Sas (34) heeft een passie voor wijn. Dat bewees ze al toen ze in 2016 startte met Our Daily Bottle, een wijnabonnement waarbij je maandelijks je flessen in de brievenbus krijgt. Nu brengt ze ook haar eigen wijnen op de markt. De wijn Baba Yetu maakte ze samen met haar vader op hun eigen wijndomein in Zuid-Afrika, de wijn Holy Water wordt gemaakt in Carcassonne. “Ik wil wijn weer hip maken bij millennials”, aldus Isabeau.