Vaccinatiecentrum Park Spoor Oost in Antwerpen.
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum Park Spoor Oost in Antwerpen. © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Vaccinatiecentrum Spoor Oost organiseert prikdag voor leden van sportclubs

AntwerpenJongeren die lid zijn van een sportclub kunnen zich nog voor de start van het nieuwe schooljaar in groep laten vaccineren. Op zaterdag 28 augustus van 11 tot 15 uur zet het vaccinatiedorp op Spoor Oost de deuren open voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar uit Antwerpen, Borsbeek, Schoten, Stabroek en Wommelgem.

 1. De jonge garde neemt stilaan de Sinksenfoor over: “Een attractie van honderdduizenden euro’s financieren... Zo’n investeringen zijn voor het leven”
  PREMIUM

  De jonge garde neemt stilaan de Sinksen­foor over: “Een attractie van honderddui­zen­den euro’s financie­ren... Zo’n investerin­gen zijn voor het leven”

  Nieuwe gezichten, zelfde achternaam. Zo gaat het al generaties lang op de foor. Maar hoewel tradities nog steeds in ere worden gehouden, laat de jongste garde haar eigen frisse ideeën op de bezoekers los. Drie jonge kermiskoppels over waarom ze in de voetstappen van hun ouders treden en over de toekomst van de (Sinksen)foor. “Een carrièreswitch zit er voor ons niet in.”
  Antwerpen
 2. “Toegankelijke sfeer waar matrozen jong en oud welkom zijn”: Stormkop surft dit weekend op cultuurfestival ‘Geluidsgolven’

  “Toeganke­lij­ke sfeer waar matrozen jong en oud welkom zijn”: Stormkop surft dit weekend op cultuurfes­ti­val ‘Geluids­gol­ven’

  Wat begon als kleinschalige café-evenementjes voor woord, kunst en muziek is uitgegroeid tot het ‘Geluidsgolven' cultuurfestival. Zaterdag kan je de hele dag gratis bij Stormkop aan het Kattendijkdok terecht voor muziek, poëzie, kunst en kinderanimatie. Zo spelen onder andere The Pink Lemons en HARALD ten dans en geven Natan van Berendonks en Sacha Celine Verheij zich bloot.
  Antwerpen