Vanaf 19 januari 2023 openen de deuren van untitled., en kunnen de eerste gasten aanschuiven.
Volledig scherm
Vanaf 19 januari 2023 openen de deuren van untitled., en kunnen de eerste gasten aanschuiven. © Klaas De Scheirder

‘Upper Room Bar’ wordt ‘untitled.’: bar van Antwerpse sterrenzaak The Jane krijgt make-over

AntwerpenNa enkele pop-ups krijgt The Upper Room Bar van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane begin volgend jaar een complete make-over. Een nieuw interieur, een eigen chef (Joeri Timmermans), doorlopende openingstijden en een aantrekkelijk prijskaartje: dat zijn de ingrediënten waarmee de bar haar eigen identiteit zal opbouwen. Een nieuwe naam is er al wél: untitled.

 1. Gruwelijke vergissing: drugsmaffia ontvoert onschuldige buurman, die pas na flinke marteling weer wordt vrijgelaten
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoboken

  Gruwelijke vergissing: drugsmaf­fia ontvoert onschuldi­ge buurman, die pas na flinke marteling weer wordt vrijgela­ten

  Een half uitgeklede man krijgt een stevig pak slaag en wordt gefilmd door drugscriminelen. Ze sturen de dreigvideo’s door naar D.O. – haar vriend is al enkele weken een target in het milieu. “Betaal ons de drugs terug!”, luidt de boodschap. Alleen... de hevig bibberende man op de video is niet haar vriend. Reconstructie van een vreselijke vergissing waarvan de onderbuur van B.S. uit Wilrijk de dupe werd.
 2. “Een appel is in straattaal een granaat... Die bedreiging was de druppel”: TikTokker Ramzan (22) praat voor het eerst over aanval op rapper Para Turk (27)
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Een appel is in straattaal een granaat... Die bedreiging was de druppel”: TikTokker Ramzan (22) praat voor het eerst over aanval op rapper Para Turk (27)

  “Ja, ik bood voor een vechtpartij met Para Turk. Maar ik bedoelde een legaal kickboksgevecht in een ring, geen straatgevecht met blote handen.” Ramzan (22) reageert voor het eerst op de feiten van dinsdagavond aan het Stuivenbergplein in Antwerpen, waarbij meerdere mannen de woning van rapper Para Turk (27) binnenvielen. Dat gebeurde na een uit de hand gelopen TikTok-ruzie. “Plots stak hij me met een scheermes in mijn gezicht”, zegt Ramzan. Para Turk reageert intussen op zijn beurt strijdvaardig in een nieuwe video.
 1. Verminkte lichaam in kelder in Deurne vermoedelijk van 52-jarige vrouw uit Barcelona: DNA-staal moet uitsluitsel brengen
  Brussel/deurne

  Verminkte lichaam in kelder in Deurne vermoede­lijk van 52-jarige vrouw uit Barcelona: DNA-staal moet uitsluit­sel brengen

  De menselijke resten die afgelopen vrijdag werden aangetroffen in een koffer in de kelder van een appartementsgebouw in Deurne behoren mogelijk toe aan een 52-jarige vrouw van Aziatische afkomst uit Barcelona. Dat schrijft de Spaanse nieuwssite Barna Diario. Het Antwerps parket kan dat evenwel nog niet bevestigen. Een zus van de dame is nu naar ons land afgereisd om een DNA-staal af te geven. Het is nu wachten op het resultaat van dat onderzoek.