FFP2-maskers.
Volledig scherm
FFP2-maskers. © REUTERS

Universiteit Antwerpen koopt massaal FFP2-maskers aan voor start examenperiode: “Om alle examens op campus te kunnen laten doorgaan”

AntwerpenDe Universiteit Antwerpen koopt net zoals de Universiteit Gent tienduizenden FPP2-maskers aan om de komende examenperiode zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zowel studenten als medewerkers zullen verplicht FFP2-maskers dragen: “We willen hiermee proactief reageren op de nieuwe omnikronvariant, die nog veel onzekerheden schuilhoudt.”

  1. Buurman gaat vrijuit voor diefstal van 450.000 euro aan juwelen: “Getuige vroeg om extra foto’s, maar die vergat politie te tonen”
    PREMIUM

    Buurman gaat vrijuit voor diefstal van 450.000 euro aan juwelen: “Getuige vroeg om extra foto’s, maar die vergat politie te tonen”

    De politie moet opnieuw op zoek naar een inbreker verkleed als bewakingsagent die in de nacht van 4 op 5 december 2020 de juwelierszaak K&F Gold in het Antwerpse Century Center leegroofde. Hij maakte voor 450.000 euro aan juwelen en diamanten buit. Het Hof van Cassatie vernietigde de eerdere veroordeling tot 40 maanden van verdachte A.B. De reden lag bij de getuigenis van een vrouw die meende haar buurman te herkennen.
    Antwerpen