Keuze te over in de urban jungle van PUP.
Volledig scherm
Keuze te over in de urban jungle van PUP. © Klaas De Scheirder

“Uitzonderlijke albinoplant al na tien minuten verkocht voor 1.485 euro”: 3.500 liefhebbers snuisteren door plantjes in Waagnatie

ANTWERPENZo’n 3.500 plantenliefhebbers zakten dit weekend af naar de Plezante & Uitzonderlijke Planten (PUP) pop-up in de Waagnatie aan de Scheldekaaien. De twee exemplaren van de uitzonderlijke albinoplant monstera adonsonii ging over de toonbank voor maar liefst 1.485 euro. “We waren nog maar tien minuten open of hij was verkocht.”

  1. Luc Van der Kelen over de uitdagingen voor de kleine zelfstandige: “Lege vitrines dreigen het lot te worden van zaken in alle winkelstraten van oudsher”
    PREMIUM
    Column

    Luc Van der Kelen over de uitdagin­gen voor de kleine zelfstandi­ge: “Lege vitrines dreigen het lot te worden van zaken in alle winkelstra­ten van oudsher”

    Deze week in de Delhaize aan de Bredabaan in Merksem. Ik loop recht op Johan Verlinde. Ik was een goede klant van zijn kippenslagerij-delicatessenzaak, dicht bij het districtshuis. Twee maanden geleden was de zaak plots verdwenen. Geen kip aan ’t spit meer. Geen kalkoen meer met kerstmis of boerenpaté. Dat verkopen ze ook in de Carrefour verder op de Bredabaan of in het kraam op de Winkelstap, maar bij Johan waren ze veruit het best.