rv
Volledig scherm
© rv

Uitslaande dakbrand op het Zuid veroorzaakt hevige rook

AntwerpenDe brandweer moest dinsdagnamiddag uitrukken voor een hevige dakbrand in de Jonghelinckstraat in Antwerpen. Er vielen geen gewonden.

 1. HERBELEEF. Kroeg in Schoten ontploft nadat Alderweireld met wereldgoal titel aan Antwerp bezorgt
  PREMIUM

  HERBELEEF. Kroeg in Schoten ontploft nadat Alderwei­reld met wereldgoal titel aan Antwerp bezorgt

  Het café ‘Den Ouwen Tijd’ in Schoten daverde zondagavond op haar grondvesten. Een meute Antwerp-supporters zag haar lievelingsclub voor het eerst in 66 jaar kampioen spelen. Het dak ging eraf wanneer Toby Alderweireld de bloedstollende titelstrijd in extremis besliste met een pegel tegen Genk. “Ik vrees dat ik morgen met een houten kop zal moeten gaan werken”, lacht de hevig vierende Hans Van der Schueren (47). Onze reporter was getuige van de intense rollercoaster vol emoties in de volkskroeg.
  Deurne
 2. Van euforie naar teleurstelling en weer terug op de Bosuil na overwinning tegen Genk: “Morgen gaan werken? Ben je gek!”
  PREMIUM

  Van euforie naar teleurstel­ling en weer terug op de Bosuil na overwin­ning tegen Genk: “Morgen gaan werken? Ben je gek!”

  Er werd gestrest, gevloekt en gehuild in het Bosuilstadion vandaag. Maar al die emoties werden de laatste minuut van de wedstrijd tegen Genk wonderbaarlijk onder de mat geveegd: Toby Alderweirelds goal deed de hel van Deurne-Noord opnieuw branden. Wij volgden de uitzinnige euforie mee vanop de eerste rij: “Je wil nu nergens anders ter wereld zijn dan hier.”
  Antwerpen