De brandweer kreeg de brand in de loods onder controle.
Volledig scherm
De brandweer kreeg de brand in de loods onder controle. © Kristof Pieters

Uitslaande brand in loods aan Antwerpsesteenweg in Burcht: vuur onder controle, ‘watertrein’ ingezet

BurchtDe Antwerpse brandweer is maandagochtend uitgerukt voor een uitslaande brand in een loods aan de Antwerpsesteenweg in Burcht. Het vuur veroorzaakte een grote hoeveelheid zwarte rook, waarvan de pluim zichtbaar was tot in het centrum van de stad. Ondertussen heeft de brandweer de brandhaard onder controle.

  1. Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanistan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”
    ANTWERPEN

    Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanis­tan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”

    De tiende editie van het festival ‘Spiegels van de Ziel’ van sociaal theater Tutti Fratelli staat volledig in het teken van de recente gebeurtenissen in Afghanistan. Er is plaats voor volkskeuken, theater, dans, film en muziek met onder andere Kommil Foo, Soe Nsuki en Lisette Ma Neza. “Met dit festival creëren we al tien jaar lang ruimte voor kunst in al haar vormen en maten, een vrijplaats voor kunstenaars van alle slag.”