© VRT
Volledig scherm
© © VRT

UAntwerpen maakt podcast over festivals én studiekeuze

AntwerpenEind juni lanceert de Universiteit Antwerpen een podcastreeks ‘Wijzer’, speciaal voor toekomstige studenten die nog twijfelen over wat ze volgend jaar gaan studeren. Elke aflevering praten experten van UAntwerpen over een festival en alle bijhorende aspecten, waardoor de reeks je ‘wijzer’ maakt, maar ook een studierichtingaanwijzer kan zijn.

  1. Organisator Bart Abeel blikt vooruit op wat de meest imposante Pride óóit moet worden: “Heel de stad is Pride, niet Gay Pride, maar Antwerp Pride”
    PREMIUM
    ANTWERP PRIDE

    Organisa­tor Bart Abeel blikt vooruit op wat de meest imposante Pride óóit moet worden: “Heel de stad is Pride, niet Gay Pride, maar Antwerp Pride”

    ‘Utopia’ wordt in Antwerpen voor één week omgedoopt tot ‘Queertopia’. Of hoe de wereld er in de toekomst idealiter moet uitzien volgens de vele diverse gezichten achter Antwerp Pride. Organisator Bart Abeel blikt vooruit op wat nú al een historische editie is. “We verwachten niet dat iedereen langs de zijlijn komt applaudisseren, maar het is aan ons om iedereen te overtuigen dat we de samenleving rijker en liefdevoller willen maken.”