De Jan Van Rijswijcklaan.
Volledig scherm
De Jan Van Rijswijcklaan. © Klaas De Scheirder

Twee weken werken aan fietspad Jan Van Rijswijcklaan

AntwerpenOp maandag 3 oktober start de heraanleg van het fietspad op het kruispunt van de Jan van Rijswijcklaan met de Markgravelei in Antwerpen. Er komt een rechtsafslagstrook voor fietsers die via de Jan van Rijswijcklaan naar de Markgravelei willen afslaan. De werken zullen ongeveer twee weken duren en verlopen in twee fases. Tijdens de werken is de Markgravelei afgesloten voor verkeer van en naar de Jan van Rijswijcklaan.

  1. ‘Shine a Light’ hult Rivierenhof in kaarslicht voor Julie Van Espen: “Wij zijn hier voor Julie, maar iedereen komt hier voor zijn eigen verdriet”
    PREMIUM
    Antwerpen/Deurne

    ‘Shine a Light’ hult Rivieren­hof in kaarslicht voor Julie Van Espen: “Wij zijn hier voor Julie, maar iedereen komt hier voor zijn eigen verdriet”

    Waar het Rivierenhof zich ‘s avonds normaal hult in duisternis en kou, was dat zaterdagavond toch wel even anders. Enkele honderden mensen kwamen gisteren samen bij de Spiegelvijver voor ‘Shine a Light’, een evenement georganiseerd door familie en vrienden van Julie Van Espen om haar te herdenken. Iedereen die aanwezig was kreeg de gelegenheid om een lichtgevend bootje op de vijver laten drijven, niet enkel voor Julie, maar voor alle mensen en geliefden die ze verloren hebben. “Wij zijn hier onder meer voor ons konijn César”