Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Klaas De Scheirder

Twee tijdelijke street art zones tijdens zomermaanden in Antwerpen

AntwerpenIn juli en augustus organiseert district Antwerpen twee tijdelijke street art zones. In juli komt er een zone aan Mastvest (Kiel), in augustus volgt er eentje aan het Europark (Linkeroever). Er worden gratis workshops gegeven om de graffiti-vaardigheden te verbeteren.

  1. VAKANTIE OP DE VLUCHT. Yamen (16) overleeft twee jaar in een vluchtelingenkamp in Syrië voor hij in Antwerpen strandt: “Liever nog dan een reis zou ik mijn verjaardag eens willen vieren”
    PREMIUM
    Antwerpen/Kapellen

    VAKANTIE OP DE VLUCHT. Yamen (16) overleeft twee jaar in een vluchtelin­gen­kamp in Syrië voor hij in Antwerpen strandt: “Liever nog dan een reis zou ik mijn verjaardag eens willen vieren”

    De een gaat een dagje zonnekloppen in Blankenberge, de ander drie weken rondtrekken door Bali. Het is vakantie, maar is dat ook voor iedereen zo? Onze reporter zat samen met vluchtelingen uit Syrië, Afghanistan, Turkije en Oekraïne en stelde hen de vraag. Deze week: De Syrische Yamen die een namiddag in Oostende als één van de beste dagen van zijn leven beschouwt.