Noah, Arne, Yorgos en Boris in de tuin van hun studio in Antwerpen, die ze huren van Studio Start, de vzw die lokale kunstenaars ondersteunt.
Volledig scherm
PREMIUM
Noah, Arne, Yorgos en Boris in de tuin van hun studio in Antwerpen, die ze huren van Studio Start, de vzw die lokale kunstenaars ondersteunt. © Klaas De Scheirder

Twee nieuwe albums Borokov Borokov: “Mathieu Terryn reed met zijn step tegen onze Berlingo en zong ter compensatie een lied voor ons in”

Goeie muziek en flauwe humor. Twee onmisbare dingen in tijden van quarantaine. Gelukkig brengt de band Borokov Borokov beide samen in niet één maar twee nieuwe albums. De vier mafkezen uit Antwerpen gaan in duet met onder andere Mathieu Terryn (Bazart), Fenne Kuppens (Whispering Sons), Marcel Vanthilt en een bekende zangeres die schuilt achter het alter ego ‘Ludo de Vriendt’. “Een album met externe samenwerkingen en interne tegenwerkingen.”

0 reacties

  1. Soulzangeres Sunday Rose (24) staat op rand van doorbraak: “Je kan je omringen met grote piefen maar als de passie ontbreekt, komt er niks van in huis”
    PREMIUM

    Soulzange­res Sunday Rose (24) staat op rand van doorbraak: “Je kan je omringen met grote piefen maar als de passie ontbreekt, komt er niks van in huis”

    Ze is nog maar net bekomen van haar overwinning in Studio Brussels muziekconcours De Nieuwe Lichting of ze staat al in de halve finale van Humo’s Rock Rally. Maak kennis met de 24-jarige Rachel ‘Sunday Rose’ Mulowayi uit Antwerpen. “Pop, soul, jazz, r&b? Ik ben nog op zoek naar mijn eigen stijl. Metal? Waarom niet, als ik in de juiste stemming zit.”